Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stort horoskopspecial: Jungfrun så här blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?
JUNGFRUN: 23 aug–22 sep
20172
 
KARRIÄR
Du kan både tjäna och förlora på att ta risker i år. Jupiter står i ditt ekonomiska område och bjuder på möjligheter till nya inkomster samtidigt som det finns risk för slöseri. Din planet Merkurius går retrograd i jordtecken i år. Fokus hamnar därför på ekonomiska och praktiska angelägenheter som du kan förändra, förbättra och vidareutveckla. De retrograda perioderna är 9 april till 4 maj, 12 augusti till 5 september. De är också bra perioder för inre reflektion. Ta tillvara på dessa perioder, men undvik att starta något nytt då. Dra dig istället tillbaka och fundera på viktiga praktiska detaljer som du vill justera i ditt liv. Undvik impulsköp som kostar mycket pengar. Det är bättre att investera i dig själv och på dina intressen än att lägga pengar på prylar. Det kan ske en förändring i din karriär som kan komma smygande. Du kan lägga en jobbig period bakom dig och se fram emot att bygga nya strukturer som blir hållbara på lång sikt. Lägg grunden för det du vill bygga vidare på. Det kommer att bli avgörande för din karriär i framtiden. Var realistisk och ha tålamod. Ansvar i familjelivet kan ta bort tid från karriären. Det kan vara familjemedlemmar som behöver mer av din uppmärksamhet, eller situationer i ditt boende som behöver fixas till, som renovering eller byte av bostad. Försöka att satsa på en bra balans mellan karriären och ditt familjeliv.
 
KÄRLEK

Neptunus står i ditt relationsområde. Du kan ha en tendens att idealisera din partner och låta fantasin upprätthålla orealistiska förhoppningar. Neptunus kan fungera både bra och ibland problematiskt. Det beror på hur grundad du är i dig själv. Du kan drömma om det perfekta förhållandet och längta efter fördjupad närhet. Nu blir det viktigare att prata ut och ärligt visa vad du känner. Låtsas inte som att allting är bra om det inte är det. Orealistiska förväntningar leder bara till besvikelser. De första två veckorna i mars passar bra för all slags känslomässig kommunikation. Satsa på att renovera förhållandet då och skapa nytändning. Var flexibel i din attityd och öppen för justeringar eller nystart under nymåneeklipsen den 25:e februari. En eklips kommer ofta med stora förändringar, så det är en bra tid att göra justeringar från då och sex månader framåt. Släpp taget om något.
 
Kärleksplaneterna Venus och Mars står båda i ditt relationsområde under januari månad. Du kan drömma om det perfekta förhållandet och ha turen att möta din tvillingsjäl! Pluto står i ditt romantiska område, vilket kan vända upp och ner på tillvaron. Du kan dra till dig en karismatisk personlighet som väcker starka känslor. Pluto är en symbol för djupgående förändringar, så om du ett ingår romantiskt förhållande, kan du räkna med att något förändras på djupet i ditt liv. Pluto kan också komma med stark passion och känslor som inkluderar hela känsloregistret. Om du befinner dig i en trygg relation, bör du satsa mer på att spendera kvalitetstid med din partner. Lägg in fler nöjen på schemat och ge utrymme för mer sex och romantik. En resa på tu man hand ligger helt rätt. Kärleken kommer på ett ovanligt sätt i år.
 
Text: Katarina Campagnola
Foto: Rex Features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!