Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stort horoskopspecial: Lejonet så här blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?
LEJONET: 22 juli–22 aug
20172
 
KARRIÄR

Nya inkomster kan komma mellan slutet på juli och 12:e augusti. Spara en del av det. Från den 13:e augusti går Merkurius retrograd i ditt ekonomiska område. Då finns det risk för bakslag, missförstånd och förseningar som kan påverkar inkomstflödet. Dra ner på utgifterna från den 13:e augusti till den 6:e september. Planera och fundera på sätt som kan stärka din ekonomi. Bättre tider är i sikte längre fram. Pluto står i ditt hälsoområde hela året. Ha koll på hälsan och se till att ta hand om dig själv. Se över din diet och dina träningsrutiner. Om du försummar hälsan kan det leda till negativa konsekvenser. Nu blir det viktigare med balans mellan arbete, kost och träning. Satsa på välbefinnandet, och acceptera bara så mycket arbete som du känner att du orkar med. Undvik stress och överdrivna kraftansträngningar. En detox ligger helt rätt i år.

Utbildning och resor passar i år. Speciellt under tidiga våren. Du kan knyta många positiva kontakter och lära mycket genom andra. Sök dig till nya sociala sammanhang och satsa på att nätverka med personer som delar dina intressen. Från början på året till oktober kan du utveckla familjerelationer. Speciellt med syskon, men också med släkt och vänner. Solen lyser upp ditt relationsområde från den 20:e januari en månad framåt. Alla möjliga slags relationer kan hamna i centrum då. Du kan bli mer medveten om ditt förhållningssätt till andra, och bli klar över vad du behöver och kan ge i förhållanden. Nymånen den 27:e januari passar bra för nystart i en kärleksrelation, speciellt om du vill gå på djupet eller släppa taget om någonting. Du lär känna mer om dig själv i umgänget med andra under februari, och bli uppmärksammad för ditt varma hjärta och unika talanger. Merkurius går in i ditt relationsområde den 7:e februari och stannar månaden ut. Passa på och sök kontakt, prata ut om allt mellan himmel och jord och lös problem som du har med andra personer. En bra period för att göra praktiska planer och förbättra dina framtidsutsikter. Sök råd från experter i frågor du behöver hjälp med. Du kan bli tillfrågad att ingå ett samarbete, vilket kan visa sig bli ett framgångsrikt projekt. Arbeta för att uppnå gemensamma mål. Ditt år kan handla en hel del om utbildning och om en önskan att vilja vidga dina vyer. Du kan expandera din tillvaro med nya erfarenheter. Blicka bakåt och se om det finns något i ditt förflutna som du vill fixa till och förbättra. Bind samman lösa trådar och bygg ett nätverk som fungerar. Om du har ett hål i din utbildning eller du vill vidareutbilda dig och nå nya nivåer i din karriär, så är detta året att sätta allt i rullning. Satsa på att förbättra dina yrkesmöjligheter. Nästa år blir ett toppår i karriären. Förbered dig för det nu. Din bästa månad för framgång i karriären blir juni. Nymånen den 23:e juli blir början på en initiativrik och laddad period. Planera in fler aktiviteter då.
 
KÄRLEK
 
Saturnus står i ditt kärleksområde vilket är på både gott och ont. Du lära mycket om dig själv, men samtidigt uppleva att flödet mellan dig och en kärlekspartner är färgat med krav och ansvar. Barn kan bli en börda och kräva mycket av din tid. Det bästa du kan göra är att vara sann mot dig själv och leva upp till förväntningar i relationer. Var öppen för att axla ett större ansvar, så kommer många fördelar genom det. I år kommer kärlek med ansvar, men också trygghet som kan kännas riktigt bra. September blir en bra månad för att satsa mer på kärleksrelationer. Du får klarhet i vad du vill och behöver för att må bra. November och december blir dina bästa månader för nöjen, sex och romantik. Den 4:e november blir en speciellt gynnsam dag för vänskap, kärlek och positivt umgänge. Gör något speciellt då.
 
Text: Katarina Campagnola
Foto: Rex Features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!