Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stort horoskopspecial: Oxen så här blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?
 
OXEN: 21 april–21 maj
20172
 
KARRIÄR

Första halvåret handlar mycket om din hälsa, ditt inre liv och om att hjälpa både dig själv och andra. Om du haft hälsoproblem kan det bli en tid för healing. Bra period för att finna stillhet och inre ro. Satsa på andliga aktiviteter om det är ett område som inspirerar dig. Gör upp med det förflutna och satsa på nya vardagsrutiner som passar bättre in på dina behov. En förnyelse på jobbet ligger helt rätt. Sträva efter förändringar som ger mer frihet och självständighet. Samtidigt kan samarbete med kollegor skapa framgång och positiv utveckling. Ta itu med problem samtidigt som de uppstår, och sopa inget under mattan för att undvika konflikter. Jobba medvetet på att nå framgångsrika resultat både på jobbet och i ditt vardagsliv. Ditt välbefinnande kan öka i takt med din träning och diet.
 
Från den 9:e mars till 21:a april står Mars i ditt tecken, vilket ger extra energi och handlingskraft. Passa på och lägg in fler aktiviteter på schemat då. Mars får sällskap av Merkurius från den 1 april till den 19:e, vilket är bra för att se över dina praktiska affärer och få ordning på din ekonomi. Du kanske behöver gå tillbaka och fixa till detaljer som du missat. Eventuellt kan något missförstånd behöva rättas till. Nymånen den 26:e april passar perfekt för att skapa nystart i områden som befrämjar både din hälsa och relationer till omvärlden. Satsa på nya inkomstmöjligheter i maj. Speciellt dagarna kring den 11:e maj kan ge framgångsrika resultat vad gäller arbete och ekonomi. Frigör dig från känslomässiga begränsningar som stått i vägen för din utveckling. Nya insikter kommer under våren som öppnar upp nya perspektiv.
 
KÄRLEK

Den 7 juni går Venus in i ditt tecken och stannar en hel månad. Passa på och ta ledigt för att koppla av, så du kan tillgodogöra dig Venus harmoniska inflytande. Du kanske upplevt en del besvikelser i vänskapsrelationer de senaste åren. Nu kan du etablera nya vänskaper och förbättra förhållanden. Lämna gamla besvikelser bakom dig och satsa på en ny och givande kärlekssommar och höst. Från slutet på juli hela året ut kan du räkna med positiva kärleksupplevelser. Eftersom du föredrar långvariga relationer, gärna relationer som håller livet ut, är det viktigt att du väljer rätt partner från början. När Jupiter går in i ditt relationsområde i oktober, börjar en positiv årslång period för både kärlek och andra partnerskapsrelationer. Det blir en bra tid för att satsa på ett nytt förhållande med någon som förstår dina innersta behov och önskningar. Bli mer uppmärksam på vad du söker hos en partner. Om du redan befinner dig i en relation blir hösten och vintern perfekt för att ta relationen till nästa steg. Omvärdera gemensamma mål och gör justeringar som passar bättre in på det ni båda vill. Du växer i mötet med andra och kan dra fördel av mogna och erfarna personer. Från oktober ett år framåt leder både kärleksrelationer och andra former av partnerskap och samarbete till framgång.
 
Text: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!