Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stort horoskopspecial: Skorpionen så här blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?
SKORPIONEN: 23 okt–21 nov
20172
 
KARRIÄR
I år växer du på det känslomässiga planet. Du kan ifrågasätta tidigare värderingar och omvärdera mycket i ditt liv. Det är framför allt dina rutiner i vardagslivet som behöver ses över för att du ska kunna dra ner på tempot och skapa mer harmoni i ditt liv. Börja ett nytt träningsprogram, en bättre diet och rutiner, och ta hand om välbefinnandet. Bryt gamla stressfyllda mönster och skapa förnyelse i ditt liv! Det är ett positivt år för självförverkligande. Du kan gå på djupet och komma i kontakt med din inre kreativitet. Börja något nytt och skapande. Måla en tavla, ta upp en sport eller satsa på fritidsintressen som ger mer glädje i vardagen.
Din ekonomi behöver synas i sömmarna. Det kan löna sig att göra en detaljerad budget som ger trygghet på lång sikt. Från oktober och ett helt år framåt, kan du räkna med nya inkomstmöjligheter som både ger mer klirr i kassan samtidigt som du kan arbeta med uppgifter som du verkligen tycker om. Du kan med andra ord göra något som du älskar och få betalt för det på samma gång! Under juli, augusti och september står karriären i fokus. Då blir det viktigt att få ordning på strukturer som gäller jobbet och därför även i vardagslivet. Din ansvarsbörda kan bli större och du kan få nya arbetsuppgifter som ställer högre krav. Satsa på att skapa harmoni och balans både i relationerna till kollegor och i din arbetsmiljö för att öka trivseln. Om inte det går där du jobbar nu, är det kanske bäst att du ser dig om efter ett nytt arbete. Saturnus står i harmonisk vinkel till Uranus, båda i arbetsrelaterade områden, vilket ger dig chansen att skapa bättre balans mellan ansvar, krav och självständighet.
 
KÄRLEK

Ditt kärleksliv kan komma i skymundan under våren på grund av arbete. Efter våren är läget bättre för att skapa mening i förhållanden och ge kärleken ett djupare innehåll.
Året börjar dock med Venus i ditt romantiska område, men från den 6:e till den 13:e januari bör du ligga lågt i kärlekslivet, då risken är stor att du inte ser saker och ting på ett klart och tydligt sätt, vilket lätt kan leda till missförstånd och besvikelse. Men efter den 13:e bildar Venus gynnsamma konstellationer som passar utmärkt för romantik, nöjen och kreativa aktiviteter.
Neptunus står också i ditt mest romantiska område. Det kan få dig att längta efter det perfekta förhållandet. Du kan drömma om att träffa den rätte och vara mer känslomässigt motiverad för att ta nya initiativ till kontakt. Din intuition är stark och därför kan du lätt pejla in läget på personer i din omgivning. Det ger bättre förutsättningar att finna rätt partner.
 
Februari blir en månad med risk för överdrivet mycket arbete. Om du vill fördjupa dig i ditt yrke och bygga en bättre och intressantare karriär, är läget rätt att påbörja något nytt runt nymånen den 24:e juni. Juni är också en bra månad för resor. Fullmånen den 10:e maj lyser upp ditt relationsområde. Det kan höja temperaturen rejält i kärlekslivet och göra dig medveten om vad du behöver i ett kärleksförhållande för att må bra. Venus går igenom ditt relationsområde från den 7:e juni till den 4:e juli. Passa på att göra något roligt tillsammans med din partner och goda vänner då. Jupiter går in i ditt tecken den 10:e oktober, vilket blir början på en årslång och gynnsam period för framgång och nya utvecklingsmöjligheter inom olika områden i ditt liv. Gör förberedelser under året för att maxa din potential när den perioden börjar.
 
Text: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!