Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stort horoskopspecial: Stenbocken så här blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

STENBOCKEN: 21 dec–20 jan
20172

KARRIÄR

Pluto kommer att stanna i ditt tecken några år till. Om du är född före den 5 januari, så har du förmodligen redan gått igenom en genomgripande förändringsfas i ditt liv de senaste åren. Om du är född den 6:e – 9:e januari, så är detta året som kommer med stora förändringar. Du befinner dig i en djupgående omvärderingsfas som leder till viktiga skeenden i ditt liv. Du kan bli medveten om din egen kraft och kan få bättre kontroll på ditt liv. Vilket datum du än är född på i Stenbockens tecken, så handlar ditt nya år om att stå i din egen kraft och bli din egen ledare. Det bästa du kan göra i år, är att rensa hus. Gör dig av med allt som inte längre fyller någon viktig funktion och förbered dig på en helt ny period av ledarskap, självständighet och målmedvetenhet. Året börjar med Solen i ditt tecken vilket är perfekt för att stå i din egen kraft och få uppmärksamhet för den du är. Ta nya initiativ och använd vad du lärt dig på ett mer praktiskt plan. Jupiter står i ditt karriärområde nästan hela året, vilket inbjuder till framgångar, ökad motivation och en känsla av djupare mening med det du företar dig i karriären. Detta blir året du kan göra stora framgångar om du spelar dina kort rätt. Din mognad och yrkeskompetens spelar in och öppnar upp för möjligheter som ger dig ett läge för en högre position och bättre inkomstmöjligheter.

Det du påbörjar i år i karriären kan växa sig stort och bli framgångsrikt, så länge du är medveten om dina egna begränsningar och om hur mycket ansvar du orkar bära.
Uranus fortsätter sin resa genom ditt familjeområde. Du får räkna med omställningar där, men nya strukturer kan växa fram som ger dig en känsla av förnyad frihet i ditt inre. Venus kommer att spendera våren i ditt familjeområde, vilket bådar gott för familjegemenskap, inre frid och harmoni i hemmet. Om du vill göra om något i ditt boende, t.ex. renovera eller flytta, kan du skapa ett mer trivsamt och harmoniskt boende.

KÄRLEK

Ditt kärleksliv tar fart i mars några veckor framåt, men blir ännu bättre från den 6:e juni till 3:e juli. Passa på och lägg in mer tid för nöjen och romantik då. Det är också en positiv period för kreativ personlig utveckling. Flera planeter står i ditt relationsområde under sommaren. Det är viktigt att tänka samarbete, eftersom risken för konflikter kan vara ganska stor. Omvärdera vad du söker i vänskap. Bra period för att komma i fas med dina inre behov. Var inte rädd för att komma närmare din sårbarhet. Det är bättre att uppleva toppar och dalar, än att inte uppleva någonting alls. Året slutar med att Venus går igenom ditt vänskapsområde. Jupiter går in i samma område från oktober och stannar ett helt år. Det bådar gott för att hamna rätt i gemenskapen med andra. Ge din familj och dina relationer större plats i år. Planera in umgänge och roliga aktiviteter som får er att växa tillsammans och bli en sammansvetsad grupp.

Text: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!