Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stort horoskopspecial: Tvillingarna så här blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?
TVILLINGARNA: 22 maj–20 juni
20172
 
KARRIÄR

Jupiter stannar i ditt mest kreativa område nästan hela året. Det blir ett bra år för att satsa mer på dig själv och aktiviteter som tar fram din kreativa lekfullhet. Du kan lättare vara dig själv helt och hållet, vilket i sin tur förbättrar dina relationer. Nöjen, sex och sport hamnar i centrum och blir en viktigare del av din vardag. Om du har barn kan de göra dig extra stolt i år. Både du och dem kan skörda framgångar som ingjuter självförtroende och självrespekt. Sätt mer av ditt personliga självförverkligande i fokus. Du växer och mognar på många nivåer, vilket i sin tur påverkar dina relationer på ett positivt sätt. Det gäller både i vänskapsrelationer, grupper och organisationer som du är involverad i. Du kan finna dig själv i en helt ny roll och inse att ditt perspektiv på tillvaron har förändrats. Din karriär har varit din största utmaning de senaste åren. Du kanske upplevt att dina tidigare yrkesmål förändrats på ett outgrundligt sätt, vilket skapat ett visst kaos och osäkerhet i ditt liv. Om du kan ta ett steg tillbaka och se objektivt på utvecklingen kring din karriär, så kan du se att det finns en djupare mening med allt som sker. Du har möjlighet att börja på en helt ny bana som passar mycket bättre in på den du är. Därför blir detta året bättre för din karriär om du är ärlig mot dig själv och väljer rätt karriär från hjärtat istället för att stanna kvar i något som inte känns helt rätt. I oktober månad börjar en ny årsperiod som kommer med nya positiva möjligheter i ditt arbetsliv. Du behöver finna nya vägar att bygga upp din ekonomiska trygghet på.
 
Ditt självförtroende och självkänsla kan växa genom öppenhet inför nya situationer. Hösten passar för familjeliv och för att gå inåt och lära känna mer av ditt allra innersta personliga jag. Ditt hem och familjeangelägenheter hamnar i fokus. Bra tid för att lösa problem som berör dina intimaste relationer. Planera för att bygga en stabil grund att stå på som är både funktionell, praktisk och ger trygghet för allting annat du vill göra. September och oktober passar för inre reflektion, problemlösning och praktiskt arbete hemma som du känner passion och inspiration för. Mer tid hemma kan skapa bättre ekonomi konstigt nog.
 
KÄRLEK

Det är ett positivt år för romantik. Du kan komma i kontakt med mogna och erfarna personer och få mycket hjälp av dem. Ett pågående kärleksförhållande kan förbättras och ni kan växa tillsammans och dela känslor på ett djupare plan. Samtidigt blir relationer din stora utmaning i perioder. Det är dags att sluta drömma, ta större ansvar och satsa på att skapa långsiktig trygghet. Om du har en partner kan han eller hon ställa högre krav, vilket utmanar ditt behov av frihet. Samtidigt kan du lära mycket om dig själv om du är öppen för att leva upp till krav och förväntningar från andra. Definiera vad du söker i ett förhållande och stanna bara kvar om du kan vara dig själv helt och hållet. Självständighet på lika villkor är nyckelbegrepp för en mognare relation. Om du är nöjd och känner att du är tillsammans med den rätte, kan er kärlek och samhörighet fördjupas.
 
Text: Katarina Campagnola
Foto: Rex Features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!