Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stort horoskopspecial: Väduren så här blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

VÄDUREN: 21 mars–20 april
20172
KARRIÄR

Året börjar med fokus på karriären. Flera planeter i ditt karriärområde hjälper dig framåt i ditt yrke. Om du är seriös vad gäller att klättra på karriärstegen, är detta året att binda samman lösa trådar och förbereda dig på att nå toppen de kommande åren. Gör ett praktiskt schema i januari som hjälper dig att sätta planerna i verket. Uranus, den planet som frigör och förändrar, har härjat i ditt tecken de senaste åren. Du som är född före den 10:e april, har med största sannolikhet gått igenom stora levnadsomställningar. Om du är född efter den 10:e april, kan du förvänta dig att en frigörelseprocess är på väg som kommer att förändra dina levnadsomständigheter ganska radikalt, men på ett positivt sätt. Desto öppnare du är för släppa det som står i vägen för din utveckling, desto lättare blir det att hänga med i svängarna. Det blir ett positivt år för att skapa förändringar kring strukturer som varit begränsande. Nu kan du börja tänja på gränserna och uppleva en känsla av inre balans och förnyelse.

Räkna med att det blir mycket nytt i år. Du ömsar skinn. Nya intressen och talanger kan komma till ytan som du vill utveckla. Makt och framgång står och väntar bakom hörnet om du spelar dina kort rätt. Men det gäller att inkludera andras behov och välfärd, och inte bara köra ditt eget race. Mars, din planet, går in i ditt tecken den 28:e januari och stannar till början på mars. Det ger extra energi och handlingskraft. Lägg på ett extra kol och sträva efter att förverkliga dig själv. Oväntade resurser står till ditt förfogande senare delen av hösten. Pengar kan komma genom relationer, arv eller goda investeringar. Senhösten och vintern blir din bästa period för att stärka ekonomin.

KÄRLEK

Kärleksplaneten Venus står i ditt tecken nästan halva året, med undantag av några veckor i april. Med andra ord kan det bli ett riktigt kärleks-år. Venus attraherar trevliga personer till din omvärld som du kan känna dragning till och vilja erövra. Du trivs bäst när det finns utmaningar i kärlekslivet. Ett lättfångat byte är inget för dig. Detta året kan du lära mycket om relationer och om dina egna behov. Satsa på att expandera din vänskapskrets och var öppen för nya bekantskaper. Du kan träffa intressanta personer som bidrar till din personliga utveckling. Jupiter står i ditt relationsområde fram till oktober. Det ger fördelar i alla slags relationer. Sök dig till mogna och erfarna personer som kan hjälpa dig att växa. Något positivt men helt oväntat kan ske sista veckan i september som ger lycka och en känsla av befrielse i relationer. Juli blir en bra månad för att skapa nya kontakter, både för vänskap och kärlek. Spendera mer tid på romantik och nöjen under sommaren och i oktober. Då går Venus igenom ditt relationsområde, vilket är perfekt för att fylla kärlekslivet med lycka, romantik och inre harmoni.

Text: Katarina Campagnola
Foto: Rex Features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!