Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stort horoskopspecial: Vågen så här blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?
VÅGEN: 23 sep–22 okt
20172
 
KARRIÄR

I karriären kan det vara mycket som händer. Pluto står i ditt mest privata område och skakar om i grundvalarna. Det kan vara stora psykologiska förändringar som pågår på någon nivå både inom dig och i familjelivet. Det kan vara problem som kommit till ytan och som nu behöver bearbetas. Om du har skelett i garderoben kan de komma fram. Men se det positivt, för du behöver inte gå omkring med hemligheter längre. Du befinner dig i en process av frigörelse på många olika nivåer i ditt liv, vilket ger många nya insikter om dig själv. Ta tillvara på tillfällen som leder till personligt självförverkligande. Ditt självförtroende kommer att vara på topp under stora delar av året. Du får också möjlighet att förbättra din hälsa och kan läka från sjukdomstillstånd. Situationer i ditt liv kommer att falla på plats i år, och du kan skapa bättre balans mellan trygghet och självständighet. Resor och utbildning gynnar också din utveckling. Detta är året att satsa helhjärtat på dig själv! Om du känner att du hittat rätt i karriären, kan detta bli ett år då du strävar som aldrig förr att nå dina mål. Dina ansträngningar kan ge framgångsrika resultat. Det är framför allt Jupiter som är välplacerad, vilket kan ge stora och framgångsrika resultat. Om du inte funnit dig tillrätta i karriären, är detta året att komma underfund med vad du vill syssla med. Du får medvind och kan känna dig ovanligt optimistisk. Det är helt rätt tid för att satsa på dig själv, på studier, resor och vidareutbildning. Våga höj ribban rejält och satsa på att nå dina drömmar.
 
KÄRLEK

Venus spenderar stora delar av året i ditt relationsområde, vilket betyder att detta året kommer att handla mycket om relationer. Ditt sociala liv kan hamna mer i fokus och du får lättare att skapa samarbete. Uranus står i ditt sjunde hus, vilket innebär att du kan möta en partner på ett ovanligt och överraskande sätt. Öppna dig för att gå utanför din bekväma zon och våga prova på helt nya upplevelser tillsammans med andra.
 
Dina relationer kan blomstra i år. Relationer är ett viktigt kapitel för dig, och med Jupiter i ditt tecken kan du ha framgång i både kärlek, vänskap och arbetsrelationer. Du får mer personlig frihet och kan räkna med positiva förändringar i relationer som kan skapa en känsla av befrielse. Det är ett stort steg för dig som vanligtvis har ett stort behov av att ständigt ha någon vid din sida som ger stöd och hjälper till att fatta beslut. Våga bryt mönster och ta dina egna behov på allvar. Jupiter och Uranus dansar en kosmisk dans i februari och i slutet på september och i oktober. Passa på och gör positiva förändringar då i förhållanden.
Från den 14:e oktober till den 7:e november står Venus i ditt tecken. Det är perfekt för att skapa skönhet och göra din omvärld harmonisk. Du blir speciellt attraktiv för andra och kan få mycket glädje genom ditt sociala liv.
 
Text: Katarina Campagnola
Foto: Rex Features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!