Nöje

Stort horoskopspecial: Vattumannen så här blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

VATTUMANNEN: 21 jan–19 feb
20172
 
KARRIÄR

Din ekonomi kan ha skapat problem för dig de senaste åren. Du kanske inte har haft samma inkomstkällor som förr, och tidigare strukturer kring din ekonomi kan ha lösts upp på ett olyckligt sätt. Detta året blir bättre för din ekonomi. Speciellt under senare delen av året då Jupiter går in i ett riktigt bra läge för både karriären och nya inkomstmöjligheter. Det gäller för dig att vara intuitiv och lyhörd för både möjligheter och problem som kan uppstå. Vänta med osäkra investeringar och välj det säkra före det osäkra. Jupiter står dock harmoniskt placerad under hela året vad gäller din hälsa och personliga utveckling. Speciellt om du är öppen för att vidga vyerna och vill expandera din kunskap och yrkeskompetens. Studier och vidareutbildning ligger helt rätt, så också resor till exotiska platser där du kan lära mer om livet och om dig själv. En kombinerad studie och nöjesresa kan bli helt perfekt om den sker innan oktober månad. Res ut i världen, sök drömjobbet eller börja på utbildningen du gått och längtat efter. Satsa på att göra förberedelser som kan föra karriären framåt.
 
KÄRLEK

I år passar det att skapa nya vänner och vidga ditt kontaktnät. Internet dejting kan bli en lyckoträff. Satsa på att integrera dina egna intressen med en grupp eller organisation. Samarbete kan leda till positiva resultat om du har långtgående mål. Bra år för att axla ett större ansvar i organisationer. Du får medvind i din personliga utveckling. Kärlek och relationer blir ett seriösare kapitel, men du kan lära mycket om dina egna och andras behov. Om du har svårt för att sätta gränser och säga ifrån när det behövs, får du möjlighet att jobba på din osäkerhet under våren. Merkurius blir retrograd i jordtecken i år, vilket innebär att dina inre personliga områden kan hamna mer i fokus. Du kan bli mer medveten om vad du behöver innerst inne och lättare finna praktiska lösningar på känslomässiga problem.
 
Juni och juli blir bra månader för familjeangelägenheter. Några veckors semester hemma kan göra susen för att finna den inre balansen. Juli blir också din bästa månad för romantik, sex och nöjen. Samtidigt kan juli bli en månad som kräver att du måste lägga energi på arbete. I augusti och september kan det ske en vändpunkt i relationer. Du kan fördjupa och förbättra ett förhållande om du är öppen för att axla ett större ansvar. Personer kan sätta press på dig i omgångar. Träna på att behålla jämnvikt och den inre balansen. Ägna dig åt själsliga aktiviteter som hjälper dig att bevara lugnet när du hamnar i stressfyllda situationer. Prata öppet och ärligt om känslor och problem som kommer upp i relationer. Lätta ditt hjärta och ge kärleken ny glöd.
 
Text: Katarina Capagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!