Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Succession säsong 3 på HBO – här är allt du behöver veta

Nu är den tredje säsongen av succéserien “Succession” tillgänglig på HBO och vi får återse maktkampen i den dysfunktionella mediefamiljen. Nedan berättar vi allt du behöver veta!

Den nya säsongen är succéseriens tredje och följer upp slutet av säsong två där Kendall, son till mediemogulen Logan Roy, försökt ta makten från sin far. När den tredje säsongen tar vid återstår det för resten av familjen att välja sida. 

Sannolikt inte den sista säsongen

Tittarna har älskat att förfasas över att följa en familj i samhällets toppskikt, lika dysfunktionell som osympatisk, och den tredje säsongen har prisats av flera kritiker som även menar att den sannolikt inte är seriens sista. I rollerna syns skådespelare som Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook och Alan Ruck. 

Första avsnittet av säsong 3 och även tidigare säsonger finns tillgängliga på HBO Nordic och ett abonnemang kostar 109 kr/mån. Det är ingen bindningstid och du kan avsluta abonnemanget när du vill.

Läs även:

HBO Max – så blir den nya tjänsten som ersätter HBO Nordic.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!