Nöje

Inventing Anna – Hotels.com listar alla hotell från favoritserien

Många har suttit klistrade vid skärmen den senaste tiden och följt bedragaren som utgav sig för att vara en förmögen rysk arvtagerska i New York. Nu listar Hotels.com hotellen från den nya favoritserien “Inventing Anna” och passar samtidigt på att dela med sig av några knep som leder till en lyxig hotellvistelse utan att det behöver kosta skjortan!

Foto: Netflix/The Beekman

För att vandra i huvudpersonens fotspår har hotels.com samlat fyra hotell i New York och ett internationellt hotell där du kan leva ut din egen “arvinge”-upplevelse. Ny data från hotels.com visar också att svenskarna har lockats av dramatiken på skärmen då sökningar på vissa hotell som synts i serien ökade med upp till nio gånger efter att serien släppts.

Så bokar du ett lyxigt hotellrum utan att tömma plånboken:

  • Önska ett rum som vetter mot öster och be om ett hörnrum: Ett rum som vetter mot öster gör att du kan vakna upp till naturligt solljus, vilken borde hjälpa till med jetlag efter långa flygningar. Hörnrum har ofta störst yta och fler fönster (med mindre buller och ljud från andra gäster) 
  • Använd din concierge: Var inte rädd för att be om saker från conciergen, de har ofta värdefulla kontakter. De kan boka bord på de bästa restaurangerna i stan och ge dig erbjudanden på lokala attraktioner. 
  • Uppge alltid att det är ett speciellt tillfälle: Oavsett om det är din födelsedag eller din bröllopsresa, meddela hotellet och önska därefter ett trevligt hotellrum att fira i. 
  • Be om ett rum på en högre våning: Ju högre våning, desto finare brukar rummen vara, så se till att önska ett rum så högt upp som möjligt. 
  • Bo på en söndag: Söndagskvällar är ofta de billigaste nätterna att bo på hotell då helgruschen är över. Ett extra plus är att söndagskvällarna brukar även vara markant lugnare än resten av veckan. 

Nedan kan du spana in hotellen från “Inventing Anna”!

La Mamounia, Marrakech,

La Mamounia, Marrakech,

Denna marockanska pärla har verkligen hamnat i strålkastarljuset på sistone, inte minst efter dess roll i att avsluta resan för den falska societetskvinnan som inte hade råd med hotellnotan.

 Enligt Hotels.com hade La Mamounia den största ökningen av alla hotell, då svenska sökningar var nästan nio gånger högre efter programmets premiär. Inte konstigt att ögonen drogs till denna lyxdestination som blandar västerländska influenser och art deco-estetik med traditionell marockansk inredning.

Läs mer om La Mamounia här!

 

 

 

Nästa bild
The Mercer

The Mercer

Vår favoritbedragare njuter också av en vistelse på The Mercer och det är ingen överraskning varför. Detta intima hotell har endast 75 rum och är välkänt för sin utmärkta service (och de accepterar husdjur!). 

Det verkar som svenskarna är mer än sugna på att utforska både staden och hotellet, Hotels.com har sett en ökning på över 10 % av sökningar i Norden sedan serien hade premiär.  

Läs mer om The Mercer här!

 

Nästa bild
The Beekman

The Beekman

 Detta hotell på Lower Manhattan har två restauranger och två barer i lyxig gammaldags stil. Vi antar att det var därför hon stannade här i nästan en månad sommaren 2017… och lämnade utan att betala notan.  

Serien väckte verkligen ett intresse för The Beekman, data från Hotels.com visar att sökningarna ökade med nästan 35 % i Norden efter att serien hade premiär.  

Läs mer om The Beekman här!

 

 

Nästa bild
11 Howard

11 Howard

 Gäster kan njuta av restaurangen, baren och nattklubben på 11 Howard, såväl som det fantastiska läget nära Canal St. Bedragaren själv påstås ha varit känd på 12 George (11 Howard IRL) som en generös dricksare, men blev så småningom ombedd att lämna hotellet (efter att ha samlat på sig en nota på 300,000 kr!) 

11 Howard har tydligt inspirerat till en resa till the Big Apple, Hotels.com såg en ökning på hela 60 % av svenska sökningar efter att serien sändes. 

Läs mer om 11 Howard här!

 

Nästa bild
Thompson Central Park

Thompson Central Park

 När hon kom hit för att äta lunch, med planen att köra en springnota, hette hotellet fortfarande Le Parker Meridien. Sedan dess har hotellet genomgått en omfattande renovering och har nu en restaurang och bar, samt en nagelsalong och ett stort gym. 

Läs mer om Thompson Central Park här!

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!