Nöje

Sugen på en ny, fräsch start 2018? Häng på Petras “party detox” i januari

Visst, få saker slår ett glas bubbel på uteservering (tydligt bevis på det ser ni på Petra Tungården och Sara Bidermans leenden nedan), men för många kommer det nya året med en vilja av en ny fräsch start. Petra har bestämt sig för en “party detox” som inte handlar om tråkiga förbud – utan snarare om smartare val. 

Att sätta igång med träningen, äta supernyttigt, dra ner på kött, godis och alkohol är toppen om det är det du vill, och känner att din kropp (och knopp) behöver. Enda kruxet är att så många förändringar, från den ena dagen till den andra – kan vara orimligt att upprätthålla!

Det kan i sin tur medföra stress, och en känsla av misslyckande – så fort du ställer in träningen, äter godiset, tackar ja till vinet eller frestas av att välja burgaren framför den fräscha salladen på lunchen.

Just därför gillar, och hyllar vi Petras “inga förbud-tänk”! Petras “party-detox” går istället ut på att dra ner på allt överflöd som december (festernas månad) medförde, genom smartare val.

Här berättar Petra mer om hennes “party detox”! Känner du dig motiverad att haka på? Gör det. Känner du inte för det, så önskar vi dig en härlig start på det nya året ändå.

Foto & källa: Petra.metromode.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!