Nöje

Super Bowl 2019 går till historien – här gör manliga cheerleaders succé på scen

Super Bowl överraskar med grymma framträdanden år efter år, men det här årets show går till historien. I år var nämligen det första året då manliga cheerleaders fick stå på scen.

super-bowl-2019-manliga-cheerleadersFoto: TT

Uttagningen skedde i mars förra året och i kön stod inte bara 300 förväntansfulla tjejer. De professionella dansarna Quinton Peron, 26 år, och Napoleon Jinnies, 28 var även dem peppade på att ta sig in i matchen. Duon, som är cheerleaders för laget Los Angeles Rams, kan numera kalla sig för de första manliga cheerledersen i Super Bowls historia.

Flera manliga cheerleaders har tidigare försökt bli NFL-cheerleaders, men tyvärr utan någon större framgång.

– Det har varit en resa av stigande entusiasm. Det har verkligen varit den perfekta säsongen, sa Napoleon Jinnies till Los Angeles Times inför Super Bowl.

Killarnas framgång har chockat många konservativa NFL-fans och till och med duons familjer kunde inte tro sina ögon.

– Han kom hem en dag och sa att han skulle gå på audition för Rams cheerleaders och jag undrade bara om de ens skulle tillåta honom att göra det. Men han sa bara att ”det står ingenstans att jag inte kan” så då sa jag bara åt honom att göra sitt bästa, säger Perons mamma Sherry till Los Angeles Times.

Nattens framträdande har resulterat i många hyllningar. Av säsongens tidigare uppvisningar har glåporden strömmat in från publiken som sedan fortsatt i sociala medier.

– Du hör mycket negativt, folk som säger att de borde ha kjol och sport-BH. Jag försöker bara att skratta bort det. Jag tänker inte låta det påverka mig eftersom jag vet att det aldrig kommer påverka min son. Ingenting kan stoppa honom, säger Jinnes mamma Kathryn.

Trots negativa kommentarer verkar duon ändå stå på sig och fokusera på det positiva.

– Om vi bara kan inspirera eller motivera en enda person är det värt det, säger Napoleon Jinnies.

– När jag fick höra min pappa säga ”jag är stolt över dig, min son” så var det värt allt för mig, säger Quinton Peron.

Se deras framträdande här!

Källa: @NapoleonJinnies
Källa: BBC, Aftonbladet

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!