Nöje

Sveriges Mästerkock 2022 – Adam Thulin klar för final

Nu står det klart att Adam Thulin, 21, kommer tävla i finalen av Sveriges största matlagningsprogram, “Sveriges Mästerkock”.

Foto: Skärmdump TV4

I det senaste avsnittet av “Sveriges Mästerkock” blev det till sist deltagaren Adam Thulin, 21, som gick vidare till finalen i årets upplaga av programmet.

“Det har varit sjukt mycket känslor idag, det känns som om min kropp har slutat producera känslor. Jag känner mig rätt tom, men jag skulle sjukt gärna vilja gå till final”, sa Thulin innan avgörandet.

“Små marginaler”

I semifinalen gjorde tävlingens sista tre deltagare – Jimmy Guo, Adam Thulin och Helena Ekman – upp om två finalbiljetter.

I det absoluta slutskedet gällde det att servera en god moules frites till juryn. I sitt utlåtande, då det stod mellan Thulin och Ekman, sa jurymedlemmen Tom Sjöstedt den ena rätten var mer smakmässigt balanserad medan den andra hade frasigare pommes frites:

“Det är de här små marginalerna som avgör”, sa Sjöstedt.

Till sist blev det Thulins rätt som ansågs vara den vassaste, vilket innebär att det blir han och Jimmy Guo som möts i finalen.

“Jag och Jimmy är riktigt bra polare och jag vet att han önskar mig all lycka, lika mycket som jag önskar honom all lycka”, sa Thulin efter avgörandet. “Nu ska vi bjuda på en riktig show.”

Källa:

TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!