Nöje

Syltburk avgörande ledtråd när Shakira upptäckte Gerard Piqués otrohet

Förra året gjorde Gerard Piqué och Shakira slut efter rykten om otrohet. Nu har det visat sig att en något oväntad detalj orsakade avslöjandet av fotbollsspelarens affär – en tom syltburk.

Foto: Instagram @shakira

I juni 2022 gick världsartisten Shakira och hennes pojkvän sedan elva år tillbaka, fotbollsspelaren Gerard Piqué, skilda vägar.

Anledningen till uppbrottet ska ha varit otrohet från Piqués sida, och nu har ännu en detalj från parets sista tid tillsammans avslöjats: Enligt Daily Mail upptäckte Shakira nämligen Piqués otrohet på grund av en tom syltburk.

Refererar till otroheten i musikvideo

Det var när artisten kom hem från en resa och hittade en tom syltburk i kylen – trots att varken pojkvännen eller deras barn gillade den typen av sylt – som hon insåg att en utomstående person hade varit i huset.

Shakira tycks referera till denna händelse i musikvideon till sin singel “Te Felicito”, där stjärnan öppnar en kyl och hittar ett avhugget huvud. Singeln kom ut i april 2022, alltså ett par månader innan paret officiellt separerade.

“Te Felicito” är inte den enda av Shakiras senaste låtar som handlar om hennes ex. Singeln “Tiraera Pa Gerard Pique #53”, som nyligen slog rekord på YouTube, handlar också om fotbollsspelaren och hans affär med 23-åriga Clara Chia Marti.

Foto: Instagram @shakira

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!