Nöje

Systrarna Kardashian meddelar: “Nu stänger vi alla Dash-butiker”

Kourtney, Khloé och Kim öppnade sin första Dash-butik i Kalifornien 2006. Allt eftersom systrarna blev mer och mer uppmärksammade flyttade butiken till Los Angeles och ytterligare två butiker har sedan dess öppnats i New York och Miami. Nu meddelar systrarna att de stänger alla butiker, “det är dags att gå vidare”.  

Foto: Getty Images

Den första Dash.butiken öppnades i Calabasas Kalifornien och i samband med realityserien “Keeping up with the Kardashians” stora tittarsuccé, öppnade de strax därpå butiker i även New York och Miami. Dash som säljer allt från kläder och accessoarer till parfymer och inredning har varit Kardashians familjeföretag sedan starten 2006 men nu väljer systrarna att stänga dörrarna.

På sin hemsida skriver Kim att anledningen till att de väljer att säga hejdå till Dash är för att systrarna har vuxit mycket individuellt och att mycket tid har gått till att jobba med de respektive varumärkena. Systrarna känner även att det har varit svårt att hitta en balans mellan arbete och privatliv och att de nu vill fokusera på livet som mamma och på familjen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!