Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ta dig till baren i Nordpolen och få gratis gin för resten av livet!

Ginföretaget Arctic Blue Gin vill testa alla gin-älskare där ute och se hur pass villiga de är för att få obegränsat med sprit. Klarar du en vandring i 40 minusgrader kanske detta är utmaningen för dig!

 Foto: Unsplash

Väljer du alltid en GT när du ska beställa en drink ute på krogen? Då kanske det här kan vara tävligen för dig! Det är nämligen så att ginföretaget Arctic Blue Gin öppnar upp en pop-up-bar på Nordpolen och det återstår nu att se om någon lyckas ta sig till baren. Arctic bar kommer att öppna på jordens nordligaste punkt och bara hålla öppet under en enda dag, onsdag den 17 april.

Företaget har själva skickat ut både en fotograf och polarexpert till platsen och teamet har inlett sin veckolånga resa i 40 minusgrader för att lyckas slå upp baren i tid. Varför de valde just Nordpolen svarar företagets grundare på i ett uttalande till Allt om resor.

– För att överleva där måste du vara lite tokig och rejält tuff. Precis som de vilda blåbär vi kryddar vår gin med som kämpar i frusen mark för att hålla sig vid liv, säger grundaren.

Källa: Allt om resor

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!