Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Tågresor Stockholm – London på under 24 timmar snart möjligt tack vare nytt nattåg

Snart kommer det bli möjligt att resa tåg mellan Stockholm och London på under 24 timmar, detta tack vare ett nytt nattåg mellan Sverige och Tyskland som SJ lanserar i höst.

Foto: Unsplash

I september är det premiär för SJ:s nya nattåg mellan Stockholm och Hamburg, som dessutom kommer stanna i Köpenhamn. Det nya tåget innebär att resenärer kommer kunna ta sig från Stockholm och vidare till London på under 24 timmar med tåg – och i privat kupé om de så önskar.

Klimatsmart resande

Säkert är det till viss del en ökad efterfrågan på klimatsmarta sätt att resa som ligger bakom lanseringen av det nya nattåget. SJ-tåg använder hundra procent förnybar energi, något som garanterat kommer tilltala konsumenter som är måna om miljön.

Priser

Än är det inte känt hur mycket biljetterna för nattåget, som lanseras den första september 2022, kommer kosta. Förhoppningsvis kommer SJ dock göra sitt bästa för att hålla priserna nere.

Källa: TimeOut

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!