Nöje

Talangjuryn 2023 – David Batra får sällskap av tre nya medlemmar

2023 års Talangjury består nästan uteslutande av nya ansikten, däribland skådespelerskan Helena Bergström – och hon har redan en tydlig bild av vad uppdraget innebär. “Man kan inte bara dissa människor”, säger Bergström i Nyhetsmorgon.

Foto: Skärmdump TV4

2023 års Talangjury bjuder på mer än ett nytt ansikte. David Batra är den enda medlemmen från den förra juryn som stannar kvar – Edward Af Sillén, Sarah Dawn Finer och Bianca Ingrosso har nämligen hoppat av.

I ett inlägg på Instagram berättar Af Sillén att han kommer att fokusera på sitt arbete inom film och teater i höst, samtidigt som han tackar TV4 för de två år som han suttit i Talangjuryn:

“I två år hade jag glädjen att sitta bakom det här bordet och njuta av all underhållning som modigt bjöds på. Jag är ödmjukt tacksam och hoppas jag kunde ge alla de sökande den respekt de förtjänar”, skriver han.

Helena Bergström: “Ärlighet är det viktiga”

De forna medlemmarna ersätts av skådespelaren Helena Bergström, komikern Johanna Nordström och artisten Viktor Norén. I Nyhetsmorgon berättar Bergström att hon anser att jobbet som jurymedlem innebär att kunna vara ärlig utan att vara för hård:

“Det måste finnas en ödmjukhet men även en tydlighet”, säger hon. “Man kan inte bara dissa människor som kommer med drömmar, men man ska inte heller luras. Ärlighet är det viktiga från vårt håll, och det är även det jag söker från de talanger som står på scen.”

Johanna Nordström, däremot, kan tänka sig att ta på sig rollen som den som behöver vara “lite barsk” ibland:

“Jag hoppas att jag kommer kunna vara den som vågar säga till, vara lite barsk och säga ‘nämen det här var ju inget bra, nu får du gå hem'”, säger hon.

Foto: Skärmdump TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!