Nöje

Tallulah Willis uppdaterar fansen om Bruce Willis: “Han är densamma”

Det var när Tallulah Willis nyligen gästade The Drew Barrymore Show som hon gav tittarna en uppdatering om sin far, Bruce Willis, som har diagnostiserats med frontallobsdemens – en typ av demens som främst påverkar beteende, kommunikation och planeringsförmåga.

Foto: Drew Barrymore Show

I intervjun berättar Tallulah Willis för Drew Barrymore att familjen (hon själv, systrarna Rumer, Scout, Mabel, och Evelyn, samt hennes styvmamma Emma Heming Willis) har valt att vara öppna med Bruces diagnos eftersom de anser att det är viktigt att sjukdomen uppmärksammas:

“Å ena sidan är det så vi är som familj”, säger hon. “Men det är också väldigt viktigt för oss att sprida medvetenhet om frontallobsdemens eftersom det inte finns tillräckligt mycket information om det där ute.” 

Foto: Instagram @buuski
Foto: Instagram @buuski

“Ser kärlek när jag är med honom”

Tallulah berättar även att hon inte hade någon aning om vad frontallobsdemens innebar innan hennes pappa drabbades av det:

“Den större versionen av det jag försöker göra är att om vi kan ta något som vi kämpar med som familj och individer, och hjälpa andra människor, att göra något vackert av det, det är väldigt speciellt för oss.”

Hon tillägger att hennes umgänge med Bruce till stor del idag består av att “spela musik … och att vara i det och den här kärleksfulla energin”. På frågan om hur skådespelaren mår för tillfället svarar hon:

“Han är densamma, vilket jag tror, i detta avseende är det bästa du kan begära. Jag ser kärlek när jag är med honom, och det är min pappa och han älskar mig.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!