Nöje

Tareq Taylor gästar Carina Bergfeldt – Hon är mitt ljus i livet

I fredagens program gästade Tareq Taylor Carina Bergfeldts talkshow. Han berättade då bland annat öppet om relationen till sin dotter och blev märkbart berörd.

Foto: SVT

Tv-kocken och stjärnkrögaren Tareq Taylor har synts på många håll den senaste tiden. Han har bland annat synts i “Tareq Taylors matresa” där han tillsammans med brodern Zafer och pappa Seif besökt Jerusalem för att få mer förståelse för pappans bakgrund och hemstad.

Öppnar upp om relation till dottern

I programmet öppnar han även upp om hur han själv ser på papparollen. Han berättar om hur hans föräldrar skiljdes redan när han var fem år gammal och att han i perioder inte hade speciellt nära kontakt med sin pappa. Resan till Jerusalem har dock påverkat deras relation och fördjupat den. Tareq berättar i programmet om dottern Ellen Taylor, som nu är 17 år gammal. “Jag har fått en tydligare förståelse för hur pass viktig papparollen är, eller min roll, i förhållande till Ellen. Hon är ju mitt ljus i livet och jag älskar henne, och det kan jag aldrig säga tillräckligt mycket”, säger han i programmet. Han får tårar i ögonen och blir märkbart berörd. “Att någon som är så fantastisk finns i min närvaro, som jag också är viktig för. Det är stort.”

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!