Nöje

Tareq Taylor i tårar efter dotterns hyllning i Secret Song

Tareq Taylor hade svårt att hålla tillbaka tårarna i gårdagens premiär av Secret Song. “Jag klarar inte av det här”, säger en märkbart rörd Tareq i programmet.

Foto: TV4

Igår var det dags för premiären av Secret Song Sverige, ett program där svenska kändisar överraskas och hyllas av både nära och kära och sina favoritartister. I första avsnittet var det tv-kocken Tareq Taylor som överraskades med sång och dans – och en av dansarna gjorde ett extra stort intryck på Tareq.

Foto: TV4

“Det viktigaste som hänt i mitt liv”

Det var när Sarah Dawn Finer och Magnus Tingsek framförde låten “Unaware” som Tareqs dotter Ellen överraskade honom med att själv medverka i framträdandet. I början av numret stod Ellen Taylor på scenen med ryggen vänd mot sin far, men i slutet av låten vände hon sig om för att delta i de övriga dansarnas koreografi.

Tareq var märkbart rörd över dotterns fina gest:

“Du är så fin, jag klarar inte av det här. Vad ska jag säga?” säger han efter numret. När han senare ombeds sammanfatta sina känslor säger han:

“Det är bara ett enda ord som kommer och det är ”kärlek”. Genom allt som har varit och mycket som vi har gått igenom, så ska man koka ned allting till en punkt och en händelse så, det viktigaste som hänt i mitt liv det är när du kom till världen och du är den finaste människan som finns i mitt liv.”

Foto: TV4
Foto: TV4

Titta på programmet på TV4 Play här!

Foto: @phillanthelaus

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!