Nöje

Tareq Taylor lämnar Trädgårdstider efter 15 år

Efter femton trogna år i tittarfavoriten “Trädgårdstider” i SVT väljer tv-kocken Tareq Taylor att gå vidare. Det är istället den danska kocken Adam Aamann som kommer fylla hans skor framöver.

Foto: Mattias Ankrah/SVT

Nu går flyttlasset till Stockholm för tv-kocken Tareq Taylor efter att han hittat kärleken i Sofia Ståhl. Det innebär också att han efter femton år i trädgårdsprogrammet “Trädgårdstider” lämnar över matlagningen till någon annan. Tidigare har han medverkat i programmet tillsammans med Malin Persson, John Taylor och Pernilla Månsson Colt.

Nu har det meddelats att det är den danska kocken Adam Aamann som kommer att ta över. Han driver sex restauranger i Köpenhamn och berättar i ett pressmeddelande att han är glad över att bli en del av programmet. “Jag är mycket entusiastisk över att ha fått möjligheten att bli en del av Trädgårdstider som är ett populärt program även här i Danmark. Att följa säsongen och de olika stadierna av trädgårdsarbete under året är ett underbart sätt att koppla samman sig med naturen och lära sig hur man får ut det mesta av sin egen trädgård”, säger han.

Foto: Mattias Ankrah/SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!