Nöje

Tareq Taylor och Sofia Ståhl bekräftar – vi är ett par

Nu är det officiellt! Stjärnkocken Tareq Taylor och Sofia “PT-Fia” är ett par. “Det är klart jag är kär, säger Tareq.”

Foto: SVT

Efter flera månader av spekulation bekräftar nu Tareq Taylor och Sofia “PT Fia” Ståhl att det är ett par i en intervju med Aftonbladet under fredagen när Tareq hade ett lanseringsevent av sitt eget Rieslingvin på en restaurang i centrala Stockholm.

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra, säger han till tidningen.

Träffades 2019 när de ledde Lyckomaten

Tareq och Sofia har känt varandra sedan 2019 då de ledde programmet ”Lyckomaten” tillsammans. Men i övrigt har de inte haft någon kontakt på länge förrän Tareq hörde av sig till Sofia förra året.

– Under pandemin stängdes så mycket verksamheter ner och det enda jag hade var föreläsningar online. Väldigt många hade hälsofokus och vill ha mer av det. Då fick jag en idé att man kanske skulle binda samman mat och hälsa och ringde Sofia och frågade om hon var intresserad.

Paret är lyckligt kära sedan i höstas berättar Tareq och menar att det känns som att de har hittat en bra balans och att de ger varandra energi!

– Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra.

Årets tv-personlighet

I augusti belönades Tareq Taylor med utmärkelsen ”Årets tv-personlighet” på Kristallen för programmet ”Tareq Taylors matresa”.

– I sommar ska vi spela in den andra säsongen. Det känns jättekul. Jag ska även göra ”Stjärnorna på slottet” och om några veckor börjar vi spela in ”Trädgårdstider”. Det händer massor med grejer. Jag är också så otroligt glad för det här vinet. Det är ett nytt kapitel och jag har varit jätteängslig för att göra vin och har tackat nej flera gånger.

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!