Nöje

Tareq Taylor skakade av nervositet inför mötet med Carola

Tv-kocken Tareq Taylor var hiskeligt nervös inför att träffa Carola Häggkvist under inspelningarna av Stjärnorna på Slottet. “Jag börjar nästan skaka nu”, säger han i ett klipp.

Foto: SVT

Trots att Tareq Taylor själv numera är ett stort namn så var det en av deltagarna i den nya säsongen av Stjärnorna på Slottet som fick honom att skaka av nervositet: Carola Häggkvist. Förra veckan delade Taylor med sig av ett klipp från programmet, där han pratar om sin idol.

Darrade av nervositet

Klippet börjar med att Taylor berättar om när han i sin ungdom gick på en av Carolas konserter:

“Jag kommer ihåg att jag var på en konsert med Carola Häggkvist när jag var femton och vi stod i parken, jag och min bror, och stirrade med stora ögon”, säger han i videon, som han har publicerat på Instagram.

Han påpekar att det känns roligt att träffa Carola – även om han är nervös:

“Hoppas att jag inte blir för starstruck så att jag kan prata, annars blir det jättepinsamt”, säger han medan han står och skär potatis. “Jag börjar ju nästan skaka här nu, var är detta för någonting? Nu får vi sluta prata om detta här!”

Foto: SVT

Carola tackade på Instagram

Trots Tareq Taylors nervositet gick mötet bra, och det verkar som att tv-kocken rentav har blivit vän med sin idol. Carola har nämligen kommenterat Tareq Taylors video på följande vis:

“Fina du!! Tack för allt denna vecka. Förtroliga samtal, galet god mat, humor, vänskap och inlevelsen i allt du gör!”

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!