Nöje

Tårögd Kim Kardashian öppnar upp om föräldraskapet med Kanye West

Kim Kardashian bröt ihop när hon nyligen berättade om de utmaningar det innebär att ha delad vårdnad med sin före detta make, Kanye West. “Det är riktigt jävla svårt”, sa hon tårögt.

Foto: Instagram @kimkardashian

Det var när realitystjärnan Kim Kardashian nyligen medverkade i podcasten Angie Martinez IRL som hon berättade om problematiken kring att ha delad vårdnad med sin exmake Kanye West.

“Det är svårt att ha delad vårdnad”, berättade en märkbart berörd Kardashian i podcasten. “Det är riktigt jävla svårt.”

Kim Kardashian om Kanyes kontroverser: “Tunga saker”

West och Kardashian gick skilda vägar i februari 2022, detta efter sju års äktenskap. De har fyra barn tillsammans: North, 9, Saint, 7, Chicago, 4, och Psalm, 3.

West har under senare tid varit inblandad i ett flertal kontroverser då han har gjort rasistiska och antisemitiska uttalanden i olika sammanhang. Enligt Kardashian anstränger hon sig hårt för att skydda barnen från kontroverserna kring West.

“Jag hade den bästa pappa, och jag hade de bästa minnena och den bästa upplevelsen och det är allt jag vill att mina barn ska ha”, sa hon och fortsatte:

“Om de inte vet vad som sägs och händer i världen, varför skulle jag någonsin utsätta dem för den energin? Det är väldigt tunga, vuxna saker som de inte är redo att hantera.”

Kardashian säger även att hon inte talar illa om West för sina barns skull:

“En dag kommer mina barn tacka mig för att jag inte satt här och talade illa om deras pappa när jag kunde. Alla de galna sakerna. De kommer tacka mig och jag kommer att besvara alla deras frågor privat. Det är inte längre min sak att lägga mig i.”

Källa: Page Six

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!