Nöje

Tävling: Sveriges Bästa Gin & Tonic 2022

Har du ett riktigt bra recept på GT som är något utöver det vanliga? Du kan du delta i Schweppes tävling Sveriges Bästa Gin och Tonic för en chans att vinna en resa till Amsterdam.

Är du en hejare på drinkar? Då är Schweppes tävling Sveriges Bästa Gin och Tonic något för dig. Tävlingen går ut på att kora de mest utsökta och nyskapande varianterna av en GT och är öppen för både hemmamixare och bartenders.

Letar efter intressanta kombinationer

Tävlingens jury består av David Kringlund, dryckesinspiratör och youtuber, Anna Spendrup, dryckesprofil och sommelier, och Pelle Tamleht, Chefredaktör på Nöjesguiden. I ett pressmeddelande berättar Tamleht vad juryn eftersöker:

“Det gäller att komma med något som känns spännande och fräscht men som också bevarar karaktären av en klassisk GT. Vi letar efter intressanta kombinationer och läskande smaker och vill prisa de med passion för den ikoniska drinken.”

Finalen äger rum i Stockholm den 4 september. Amatörer och proffs tävlar i varsin kategori, som båda har tre finalplatser. Vinnarna får – förutom äran – en varsin resa för två till Amsterdam där en masterclass i mixologi väntar.

Skicka in ditt bästa GT-recept här innan den 22 maj för en chans att delta i finalen!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!