Nöje

Taylor Swift är numera hedersdoktor vid New York University

Taylor Swift är inte bara en världskänd popstjärna och flerfaldig Grammy-vinnare – hon är numera dessutom hedersdoktor vid New York University, en titel som hon tilldelades i samband med en examensceremoni i onsdags.

Foto: Instagram @taylorswift

Under onsdagen fick Taylor Swift bemärkelsen hedersdoktor vid New York University. Iförd en lila hedersrock intog popstjärnan scenen i Yankee Stadium för att ge ett tal till studenterna som tog examen:

“Jag är 90 procent säker på att den huvudsakliga anledningen till att jag är här är för att jag har en sång som heter 22”, skojade Swift.

Gav studenterna livsråd

New York University har under läsåret erbjudit en hel kurs om popstjärnan. Kursen, som lärdes ut av Brittany Spanos som är skribent på Rolling Stone, handlade bland annat om Swifts lysande karriär – hon har sålt över 100 miljoner album och är den första kvinnan som har tilldelats en Grammy för Årets album tre gånger, nu senast med Folklore som hon vann med i fjol.

Under sitt nästan tjugo minuter långa tal passade Swift på att ge studenterna några livsråd:

“Vi kommer vara med om svåra saker. Vi kommer att återhämta oss. Vi kommer lära oss av dem. Vi kommer bli mer tåliga tack vare dem. Så länge som vi har turen att fortsätta andas så kommer vi andas in, andas djupt, andas ut. Jag är en doktor nu, så jag vet hur andning funkar.”

Källor: CNN, ABC

Foto: Instagram @taylorswift

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!