Nöje

Taylor Swift lånar ut lägenhet i New York till Sophie Turner

Förra veckan visade Taylor Swift offentligt sitt stöd för nyseparerade Sophie Turner, vars make Joe Jonas även är en av Swifts ex-pojkvänner. Nu rapporterar Page Six att Turner har fått låna Swifts lägenhet medan hon bor i New York.

Foto: Shutterstock

Sophie Turner och Joe Jonas separation har fått mycket uppmärksamhet i media under de senaste veckorna, inte minst på grund av makarnas vårdnadstvist om sina två döttrar.

Fångades på bild utanför Swifts lägenhet

Turner lämnande nyligen in en stämningsansökan där hon hävdade att Jonas undanhöll barnens pass från henne trots en tidigare överenskommelse om att barnen skulle följa med henne hem till Storbritannien i slutet av september. Sedan dess har Jonas och Turner gått med på att barnen ska stanna i New York under den närmaste tiden – och ingen av föräldrarna får lov att flytta barnen från New York.

Det tycks därmed som om Turner har frångått sina tidigare planer på att flytta tillbaka till Storbritannien, åtminstone tills vårdnadstvisten är löst. Men Game of Thrones-stjärnan har knappast behövt leta länge efter en bostad i New York: hon har nämligen flyttat in i Taylor Swifts lägenhet.

Enligt Page Six har sångerskan lånat ut en “jättevacker” lägenhet den trendiga stadsdelen Tribeca till Turner medan hon och Jonas löser vårdnadstvisten. Tidningen skriver att lägenheten i första hand var tänkt som en investering, men att Turner och hennes döttrar alltså har fått ta över den för tillfället.

I bilder som Page Six har publicerat syns Sophie utanför lägenheten tillsammans med sina döttrar, och enligt källor har skådespelerskan under den senaste tiden setts utforska det lokala utbudet av restauranger.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!