Nöje

Taylor Swift och Sophie Turners vänskap rör upp starka känslor online

Internet kokar efter att bilder av de nyblivna vännerna Taylor Swift och Sophie Turner – vars stundande skilsmässa från Joe Jonas offentliggjordes för några veckor sedan – har fått spridning online. “Joes värsta mardröm”, skriver en person.

Foto: Shutterstock

Det var under tisdagskvällen som nyseparerade Sophie Turner syntes ute på stan tillsammans med Taylor Swift. Enligt Page Six åt de två middag ihop på Via Carota, en italiensk restaurang i stadsdelen West Village i New York.

Anklagas för smutskastning

Nyheten om Turners separation från Joe Jonas – som hon har varit gift med sedan 2019 – offentliggjordes tidigare denna månad. I samband med att uppbrottet blev känt berättade en källa för TMZ att Joe Jonas hade varit ansvarig för parets två barn “i stort sett hela tiden” under de senaste tre månaderna, även under tiden som hans band varit ute på turné.

Ovanstående uttalanden har rört upp starka känslor online eftersom många av Turners fans menar att Jonas PR-team försöker smutskasta henne genom att insinuera att hon inte är en bra mamma. Många menar dessutom att Turner felaktigt har utmålats som ett partydjur trots att hon i tidigare intervjuer berättat att hon är introvert lagd och älskar att vara hemma.

Foto: Shutterstock

Swift blev liksom Turner relativt nyligen singel: hon och hennes pojkvän sedan flera år tillbaka, skådespelaren Joe Alwyn, gjorde slut tidigare i år. Att hennes nyvunna vänskap med Turner har fått så mycket uppståndelse beror sannolikt på att Joe Jonas är ett av artistens ex – de dejtade juli till oktober 2008 och det sägs att flera av hennes låtar, däribland “Forever & Always” och “Better Than Revenge”, handlar om honom.

“Taylor vet vilket inflytande hon har”

På plattformar som Instagram har Turners och Swifts fans visat sin uppskattning för den spirande vänskapen:

“Äskar detta”, skriver en person i Page Six kommentarsfält. “Taylor vet vilket inflytande hon har genom sina fans. Hon signalerar att om Joes team inte lägger av med smutskastningskampanjen så kommer hennes armé och det är över för honom.”

“Jag älskar när två kvinnor blir sårade av samma kille och träffas och jämför sina upplevelser”, skriver en annan person.

En tredje kommenterar: “Joes värsta mardröm:”

Varför har Sophie Turner och Joe Jonas separerat?

Joe och Sophies separation “hände väldigt plötsligt” efter ett gräl den 15 augusti enligt dokument som Page Six erhållit.

“Waffle House”-sångaren ansökte om skilsmässa den 1 september, vilket Sophies stämningsansökan hävdar att hon bara fick reda på via media.

Orsaken bakom deras separation är inte offentligt känd.

Vilka är Sophie Turner och Joe Jonas barn?

Joe och Sophie har två döttrar tillsammans. Deras äldsta, Willa, föddes i juli 2020 ett år efter att de gifte sig och deras yngsta, vars namn paret inte har delat, föddes i juli 2022.

De höll båda graviditeterna mestadels borta från rampljuset och bekräftade bara deras babynyheter första gången efter att Willa föddes. Sophie hade senare ett litet “W” tatuerat på handleden tillägnad hennes dotter.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!