Nöje

Taylor Swift och Travis Kelce – allt om romansryktena

Dejtar Taylor det amerikanske fotbollsspelaren Swift Travis Kelce? Mycket tyder på att det är något på gång mellan artisten och sportstjärnan – här är allt vi vet så här långt!

Foto: Shutterstock

Det har varit ett hektiskt år för Taylor Swift, vars ambitiösa The Eras-turnén drog igång i mars. Varje spelning – som innehåller 44 av artistens största hits, från hennes tidiga country-album till den senaste plattan Midnights – varar i tre och en halv timme.

Ville ge Swift sitt nummer på konsert

Konserternas generösa längd innebär att Swift inte träffar fans i samband med spelningarna, eftersom hon måste spara på rösten. Detta kom som en besvikelse för den amerikanska fotbollsspelaren Travis Kelce, som hade hoppats på att träffa Swift när hon spelade på Arrowhead Stadium i Missouri, USA, i juli:

“Om du är på Taylor Swift-konserter så finns det vänskapsarmband där och jag fick några stycken men jag ville ge Taylor Swift ett med mitt nummer på”, sa sportstjärnan i sin podcast New Heights efter spelningen.

“Hon träffar ingen [efter konserterna], eller hon ville i alla fall inte träffa mig, så jag tog det personligt”, skojade han.

“Har träffats i det tysta”

Det verkar som om Kansas City Chiefs-spelaren till slut lyckades ge Swift sitt nummer – i mitten av september rapporterade The Messenger nämligen att han och sångerskan hade börjat ses:

“Taylor och Travis har träffats i det tysta”, sa en källa till sajten. “Hon träffade honom när hon var i New York för några veckor sedan.”

Varken Swift och Kelce har bekräftat dejtingryktena, men under helgen tog det hela en vändning som verkar tyda på att de är sanna: Swift sågs heja på Kelces lag från läktaren i Arrowhead Stadium, det vill säga samma arena där han såg henne uppträda i somras. Som om detta inte vore nog fick Swift sällskap av Kelces mamma under matchen.

Var det någon som sa “Power couple”?

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!