Nöje

Taylor Swift och Travis Kelce går för snabbt fram, enligt Selena Gomez

Romansen mellan Taylor Swift och den amerikanska fotbollsspelaren Travis Kelce har skapat rubriker världen över. Nu avslöjar en källa att en av Swifts närmaste vänner, Selena Gomez, är mindre förtjust i den snabba utvecklingen.

Foto: Instagram @chariah_

Att Taylor Swift och Selena Gomez har varit nära vänner under många års tid är knappast en nyhet. Därför kommer det kanske inte som en överraskning att Gomez nu tycks vara bekymrad över att artistens romans med Travis Kelce tycks utvecklas med vindens fart.

Foto: Instagram @selenagomez

“Väldigt olikt henne”

Romansryktena mellan Swift och Kelce bekräftades när hon dök upp på en av sportstjärnans matcher på Arrowhead Stadium i Missouri, USA, i september. Sedan dess har de två synts tillsammans vid ett flertal tillfällen, och generellt sett tycks Swifts fans godkänna den spirande romansen.

Gomez tycks dock ha sina farhågor gällande det hela, det berättar en källa för Page Six:

“Att Taylor går på matcher och strövar runt i New York omedelbart efter att ha träffat Travis är väldigt olikt henne, tycker Selena. Tidigare har Taylor alltid varit väldigt privat med allt, och nu är hon så öppen med det här [förhållandet] och det är bara väldigt konstigt för Selena”, säger källan.

I början av oktober berättade en annan källa att Swift – som tidigare har varit tillsammans med skådespelaren Joe Alwyn – har “höga förhoppningar” gällande Kelce:

“Taylor njuter verkligen av att lära känna Travis. De tar det som det kommer, men hon har höga förhoppningar. Hon gillar att han är en vanlig, trevlig kille. Han är jordnära och opåverkad av kändisskapet”, sa personen till US Weekly.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!