Nöje

Taylor Swifts ex Matty Healy har förlovat sig

Matty Healy från indiebandet 1975 har förlovat sig med sin flickvän, Gabbriette Bechtel. Enligt People har paret dejtat sedan i höstas.

Foto: Instagram @gabbriette

1975-sångaren Matty Healy har förlovat sig med modellen Gabbriette Bechtel! Paret – som ska ha dejtat sedan september förra året – offentliggjorde nyheten på Instagram under tisdagen, då Bechtel delade en bild på sin förlovningsring i sin story.

“Att gifta sig med 1975 är väldigt brat”, skrev hon i inlägget.

Foto: Instagram @gabbriette

“Brat” är en referens till vännen och artisten Charli XCX:s show med samma titel som paret gick på under tisdagen (Charli är förlovad med 1975:s trummis, George Daniel).

Dejtade Bob Dylans barnbarn

Under onsdagen bekräftade Healys mamma, skådespelaren Denise Welch, förlovningen när hon gästade tv-programmet Loose Women:

“Uppenbarligen har jag vetat om Mattys förlovning i några veckor… De träffade sina vänner Charli och George i New York [igår] och i morse vaknade jag upp till det faktum att de hade berättat det på Instagram […] vi kunde inte vara gladare. Hon är allt jag skulle kunna önska mig i en svärdotter. Jag är överlycklig.”

Foto: Instagram @gabbriette

Denise berättade även att förlovningsringen är specialdesignad, samt att dess stora svarta sten i själva verket är en diamant.

Enligt People har Bechtel tidigare dejtat modellen Levi Dylan, som är Bob Dylans barnbarn. Healy har tidigare dejtat modellen Meredith Mickelson, och dessförinnan Taylor Swift.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!