Nöje

Därför har Taylor Swifts vänner slutat följa Joe Alwyn på Instagram, enligt fansen

Spekulationerna kring Taylor Swift och Joe Alwyns uppbrott är många, och nu har flera av Swifts vänner slutat följa Alwyn på Instagram – något som gjort att flera fans misstänker att uppbrottet inte var så vänskapligt trots allt.

Foto: Instagram @joe.alwyn/@taylorswift

I april blev det känt att Taylor Swift och hennes pojkvän sedan sex år tillbaka, Joe Alwyn, hade gått skilda vägar efter sex år tillsammans. En källa berättade för People att Swift och Alwyn hade “växt isär”, men nu tror många av artistens fans att något annat kan ligga bakom uppbrottet.

Slutar följa exet på sociala medier

Ett flertal personer som står Taylor Swift nära har nyligen slutat följa Joe Alwyn på Instagram. På Twitter har fans listat personer som har slutat följa skådespelaren – däribland Swifts bror, Austin Swift, och vännerna Ryan Reynolds och Gigi Hadid.

Samtidigt har ett rykte uppstått om att Alwyn kan ha inlett en romans med en av sina motspelare i filmen The Brutalist: Emma Laird.

För ett par veckor sedan publicerade Laird en bild på Alwyn på Instagram, något som fick många av Swifts fans att misstänka att de dejtar. Även om bilden på Alwyn var en av flera där Lairds motspelare förekom blev Laird tvungen att stänga av kommentarerna för inlägget, där hon hade skrivit:

“Ögonblick i mars”, följt av en hjärtemoji.

Även Swift har ryktats dejta ett känt ansikte: F1-stjärnan Fernando Alonso som tidigare i vår bekräftade sitt uppbrott med flickvännen Andrea Schlager.

Swift har ännu inte kommenterat ryktet, som uppstod efter ett anonymt tips på Instagram-kontot Deux Moi. Däremot tycks Alonso referera till det hela i ett TikTok-klipp publicerat för en vecka sedan, där han syns blinka mot kameran till tonerna av Swifts låt “Karma”.

@fernandoalonso Race week era😉 #F1 #F1TikTok #Formula1 ♬ karma sped up – ✨️j <3 ✨️

Foto: Instagram @joe.alwyn/@taylorswift

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!