Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Team Edward! Robert Pattinson är redo för en ny Twilight-film

Det är snart 10 år sedan vi såg Twilight på bio för första gången. Alla blev förtrollade av Bellas och Edwards (eller Jacobs…) kärlekssaga och vad hade inte varit härligare än ännu en film? Om du frågar Robert Pattinson, är detta inte omöjligt.

twilight-film-robertFoto: Getty images / Goldcrest Pictures

I en intervju med Variety, får den 32-åriga skådespelaren frågan om han skulle kunna tänka sig att ta sig an rollen som Edward Cullen igen.

– Jag pratade faktiskt precis med min agent om det,” svarade han skämtsamt.

Robert berättar att det inte känns som att det var över 10 år sedan som den första Twilight-filmen spelades in, och även om han kanske åldrats något på utsidan tycker han att hans mentala utveckling stannade när han spelade Edward för första gången.

– All den tid som jag spenderat på att återfukta min hy, gör att jag är redo att spela 17 år vilken sekund som helst. Redo! Jag botoxar! Jag kan göra det.

Trots att det inte finns några fler böcker att basera en eventuell ny Twilight-film på, kan vi inte undvika att drömma oss bort till en framtid där vi får se den familjen Cullen under solljuset igen!

Källa: Popsugar

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!