Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Teamet bakom Coachella startar ny festival – i London!

Drömmer du också om att någon gång åka till världens mest kända musikfestival Coachella? Nästa år behöver du inte åka hela vägen till Kalifornien – grundarna bakom den populära ökenfestivalen drar nämligen igång ett helt nytt koncept i London! 

Foto: Unsplash / Yvette de Wit
Källa: Billboard.com & Theguardian.com

All Points East är en sprillans ny musikfestival som går av stapeln under tre dagar i Victoria Park i London, som en del av ett större 10-dagars-event. Bakom den nya festivalen står Goldenvoice, samma team som arrangerar Coachella – vilket höjer förväntningarna till max! London-bandet The xx är ett av de stora dragplåstren, andra artister som är med och fyller de sex scenerna är Lorde, Björk och vår svenska Lykke Li.

Efter de tre festivaldagarna öppnas området upp under fyra mellandagar, med bland annat matstånd och en utomhusbio. Eventet avslutas med tre standalone-konserter de tre sista kvällarna.

Biljetterna finns redan till försäljning via allpointseastfestival.com, där du även kan läsa mer om festivalen och dess artister.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!