Nöje

Teasern för Harry och Meghans Netflixserie är här – visar Meghan i tårar

Den första teasern för prins Harry och Meghan Markles Netflixserie Harry & Meghan är här, och den utlovar en mer djuplodande inblick i parets privatliv än någonsin förut. Spana in den nya teasern här!

Foto: Netflix

Under torsdagen släppte Netflix en första teaser för den kommande dokumentären Harry & Meghan. Miniserien är ett av de projekt som hertigen och hertiginnan av Sussex ägnat sig åt efter att de lämnade Storbritannien och sina uppdrag för det brittiska kungahuset.

Visar Meghan i tårar

Dokumentärens premiärdatum har varit föremål för många spekulationer under de senaste månaderna på grund av drottning Elizabeth II:s bortgång i september, men nu verkar det som om väntan snart är över.

Den första teasern för dokumentären innehåller svartvita bilder från parets liv tillsammans, däribland bilder från deras bröllopsdag, semesterbilder och mer privata ögonblick. De lättsamma bilderna och klippen blandas med tyngre sådana: ett klipp visar Meghan i tårar med Harry vid sin sida, medan en annan bild visar hertiginnan sittandes på en säng, synbart upprörd.

Vi får även glimtar av intervjuer, bland annat genom ett klipp där Harry säger att han var tvungen att “göra allt han kunde” för att skydda sin familj. I ett annat säger Meghan:

“När insatserna är så här höga, är det inte mer logiskt att höra vår berättelse från oss själva?”

Drar paralleller mellan Meghan Markle och prinsessan Diana

Den 5 december släpptes en ny trailer för dokumentärserien. I denna hörs prins Harry tala om spelet bakom kulisserna i den brittiska kungafamiljens liv:

“Det finns en hierarki i familjen”, säger han. “Historier läcks, men de planteras också.”

I trailern dras det även paralleller mellan prinsessan Diana och Meghan Markle genom klipp som visar de båda kvinnorna på flykt från paparazzis.

“Jag var livrädd”, hörs prins Harry säga. “Jag ville inte att historien skulle upprepa sig.”

När har Harry & Meghan premiär på Netflix?

Harry & Meghan kommer att ha premiär i två delar. Volym I (avsnitt 1-3) släpps på Netflix den 8 december och volym II (avsnitt 4-6) har premiär den 15 december.

Harry & Meghan Official Teaser

Nästa bild

Harry & Meghan Official Trailer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!