Nöje

8 tecken på att han kommer att fria – snart

Ni har varit tillsammans ett tag nu… Du har blivit vän med hans vänner, bondat med hans familj och vet precis vad som gör honom glad men även vad som kan reta upp honom, rejält! Framförallt så vet du att det är just honom du vill leva med i (typ) resten av ditt liv. Självklart hoppas du även att det är hans plan. Här listar vi 8 tecken på att du kan förvänta dig ett frieri – snart! 

Foto: Shutterstock

1. Han har börjat bete sig konstigt 

Nästan som om du borde vara rädd för en otrohetshistoria. Han kan inte riktigt redogöra för vart han ska eller har varit för den delen. Han håller på mycket med telefonen och vill inte riktigt visa skärmen. Förutom det så uppför han sig allmänt konstigt. Lugn, det kan vara en del att stå i inför en förlovning!

2. Han pratar oftare om bröllop

Du har tänkt på det en del på slutet. Att han oftare tar upp ämnet. På skämt eller allvar. Men mest på ett gulligt sätt som att han undrar hur du skulle vilja ha det om ni, någon gång, i framtiden, skulle få för er att gifta er.

3. Alla hans vänner har förlovat sig 

Du kan knappt räkna antalet bröllop ni varit på de senaste åren. När du tänker efter så har faktiskt (typ) alla hans vänner förlovat och gift sig. Och det är klart man blir som man umgås.

4. Han är snäppet mer kärleksfull

Jo, det är han faktiskt. Det kan vara allt i från att han säger fina saker till att han gör fina gester. Han är mindre lättirriterad och mer kärleksfull. Ja, hans försök till romantik har definitivt ökat den senaste tiden!

5. Han ställer konstiga frågor 

Han frågar liksom spontant vilken låt du tycker är “er låt”, vilken restaurang som du tycker är mysigast  eller vilken plats du älskar mest. Du svarar men undrar tyst för dig själv vart den där frågan kom ifrån…

6. Han är (helt plötsligt) mer ekonomisk  

Ni som inte brukar prata om pengar på det där sätter utan gladeligen unna er några middagar för mycket i månaden. Helt plötligt nämner han att ni “äter upp” era löner och måste börja dra ner på det… Säg what? Får du inte din onsdags-råbiff på Urban Deli längre?

7. Du märker att dina ringar har bytt plats

Okej, du kanske inte har stenkoll på allt i ditt smyckeskrin men visst har ringarna bytt plats med varandra på slutet? Hmm…

8. Du har HITTAT ringen

ÅH NEJ! Du skulle aldrig ha snokat. Aldrig, aldrig, aldrig! Varför gjorde du det??? Jaja, guuuuud vad fin den är! Du dör typ. <3 Hjärtat svämmar över men nu till nästa fråga, när kommer frieriet ske och VAD ska du ha på dig?

Källa: Cosmopolitan

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!