Nöje

Teorin: Taylor Swift och Travis Kelces romans är fejk

Är Taylor Swifts relation med den amerikanska fotbollsspelaren Travis Kelce ett PR-trick? Det är teorin som florerar online efter att ett klipp av paret har blivit viralt på TikTok.

Foto: Instagram @chiariah_

Taylor Swift och Travis Kelce är namnen på allas läppar sedan de började dejta förra året – men alla är inte övertygade om att förhållandet är på riktigt.

Anklagas för att fejka sitt förhållande

Det var tidigare denna vecka som ett klipp med Taylor Swift och Travis Kelce blev viralt på TikTok. I klippet – som har 14,5 miljoner visningar – firar paret City Chiefs (Kelces amerikanska fotbollslag) vinst i årets Super Bowl.

I videon dansar paret på en nattklubb i Las Vegas när Kelce tycks bli medveten om att de blir filmade. Han sätter då på sig sina solglasögon och viskar något till Swift.

Enligt en inlagd text säger han:

“Var beredd, de filmar”, varpå paret vänder sig mot varandra.

“Du kan inte övertyga mig om att detta är på riktigt”, skriver videons kreatör.

Reaktionerna i kommentarsfältet är blandade – vissa användare tror att relationen är äkta, medan andra är mer tveksamma:

“Det är PR för att göra nfl till en populär sport globalt, och det fungerar definitivt”, skriver en person.

“Jag tycker att ni alla är galna om ni tror att detta är en fejkad relation bara för PR”, skriver en annan person. “Hon är en miljardär utan NFL, hon är äkta.”

Vad tror du? Spana in det virala klippet nedan!

@swiftieblues 😎🔎 watch it again without reading the subtitles, and tell me ur thoughts below ⬇️ #taylorsversion #taylorswifterastour #taylorswiftlive #taylorswift #taylorswiftsongs #theerastour #traviskelce #taylorswifttraviskelce #taylorswiftconcert #taylorswiftmidnights #theerastourtaylorswift #superbowl #superbowlsundayvegas #gta #football ♬ TEXAS HOLD ‘EM – Beyoncé

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!