Nöje

The bucket list family reser jorden runt på heltid – inspireras av deras drömliv!

The bucket list family reser jorden runt på heltid – inspireras av deras drömliv!
8 Se Bildspelet

När man skaffar barn slutar man att resa och göra roliga saker. Hört det innan? Det behöver knappast stämma! The Bucket List Family ger sig ständigt ut på spännande reseäventyr – och deras Instagrambilder är minst sagt lockande!  Foto: Instagram/@thebucketlistfamily

För 84 veckor sedan postade familjen Gee sin första Instagrampost under namnet thebucketlistfamily. För tillfället befinner sig den unga familjen på Fiji, men endast under förra året hann de besöka 23 länder. Familjen som ständigt ger sig ut på nya resor kommer från USA och består av fyra personer: föräldrarna Garrett och Jessica samt barnen Dorothy och Manilla.

Hur gör man för att ha råd med att utforska halva jorden med hela familjen? Man kan göra som pappan Garrett Gee, som skapade en mobilapp som han sedan sålde till Snapchat för 54 miljoner dollar. Efter affären funderade familjen på vad de skulle göra med pengarna. “Vi var unga, friska och behövde egentligen inte mycket av något. Så vi började skämta om att spara alla pengar, sälja allt och använda pengarna för att resa runt jorden” säger Garrett Gee i en intervju med People.

Istället för att inleda ett inrutat familjeliv valde de alltså att skapa en “bucket list” och ge sig ut för att upptäcka världen. Under sina äventyr passar familjen också på att hjälpa personer som har det svårt, med allt från att ge ögonlaseroperationer till en överraskningsresa till Disneyland.

Familjen Gee inspirerar många genom sin Instagram, hemsida och sitt Youtubekonto. Bland resmålen hittar vi Dubai, Bahamas, Schweiz och många fler. I bildspelet har vi valt ut några av de härligaste och mest inspirerade bilderna.

Källa: People & thebucketlistfamily.com

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!