Nöje

The Crown: Dianas scener var “outhärdliga”, enligt Elizabeth Debicki

I den nya säsongen av The Crown porträtterar Elizabeth Debicki återigen prinsessan Diana – något som stundtals var allt annat än enkelt, enligt Deadline.

Foto: Netflix

De första fyra avsnittet av den sjätte – och sista säsongen – av storserien The Crown har nu landat på Netflix. I säsongens första del får tittarna bland annat följa prinsessan Dianas sista dagar, innan den ödesdigra bilolyckan i Paris 1997.

“Tungt och maniskt”

Elizabeth Debicki spelar den kända kungligheten även denna säsong, något som innebar vissa utmaningar.

Serien skildrar hur prinsessan och hennes partner Dodi Fayed, spelad av Khalid Abdalla, förföljs av paparazzis innan tragedin slår till. Inspelningarna av dessa scener beskriver Debicki som “tunga och väldigt maniska och väldigt påträngande”:

“Stundtals är det nästan som en bisarr reaktion till att bli förföljd, av så många skådespelare som spelar journalister, för det finns ingenstans du kan ta vägen och du behöver bara befinna dig i en sådan situation i ungefär en minut innan du inser att det är helt outhärdligt”, säger hon.

“Och ingen skulle någonsin behöva uppleva hur det känns att försöka att spela in scenerna dagtid i Paris, försöka ta sig från en plats till en annan, och ha den här svärmen kring dig. Du känner dig väldigt fångad. Det är en väldigt obehaglig upplevelse.”

Del ett av den sjätte säsongen av The Crown finns på Netflix nu. Del två har premiär den 14 december.

The Crown Säsong 6 - Trailer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!