Nöje

The Island Sverige 2023 – alla deltagare i säsong 2

Tre veckor på en öde ö långt ut i Stilla havet. Hårdare väder och svårare att hitta mat. Detta utlovas när tittarsuccén The Island Sverige återvänder till discovery+ och Kanal 5 för en säsong två av överlevnadsprogrammet.

Foto: Kanal 5

Säsong 1 av The Island Sverige med bland annat Maria Montazami och Lisa Ajax trollband publiken vecka efter vecka och blev snabbt efter premiären den mest streamade lokalproduktionen på discovery+.

Nu återvänder tittarsuccén och årets deltagare att ta sig an det stora äventyret långt ute i Stilla havet är inga mindre än Emma IgelströmMarcus SchenkenbergLasse KronérLinda PiraDragomir MrsicMagdalena Kowalczyk och Dermot Clemenger.

Foto: Linus Bokehsius/Kanal 5

– Utmaningen i The Island Sverige var definitivt en sak som jag ville uppleva. Jag älskar att utsätta mig för saker som ligger utanför min kontroll och som jag inte gjort innan och detta ligger låååååångt utanför min comfortzone. Jag ville för första gången göra ett program där det inte var med tävlingsmoment och jag är så mycket mer som person än bara tävlingsmänniska vilket jag vill visa, säger Emma Igelström.

Foto: Linus Bokehsius/Kanal 5

På en öde ö i Stilla Havet – helt isolerade från omvärlden – omgärdade endast av naturens krafter skall våra medverkande leva utan mat, vatten eller andra förnödenheter. Under tre veckor ska de helt på egen hand handskas med hunger, vilda djur och utmaningen att leva tillsammans under extrema omständigheter – helt utan sitt vanliga livs bekvämligheter. Kommer våra kändisar klara av alla de påfrestningar och utmaningar som ön har att bjuda på?

I årets säsong kommer deltagarna att bo tre veckor på en ny ö som både är farligare och mer utmanande än tidigare säsong.

Deltagare The Island 2023

Emma Igelström, 42, före detta simmare

Marcus Schenkenberg, 54, modell

Lasse Kronér, 60, programledare

Linda Pira, 37, artist

Dragomir Mrsic, 52, skådespelare

Magdalena Kowalczyk, 43, programledare

Dermot Clemenger, 49, dansare och tv-profil

När har The Island 2023 premiär?

”The Island Sverige” har premiär den 2 februari på Discovery+ och Kanal 5.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!