Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

The Kardashians: Den första trailern är här!

The Kardashians” är den efterlängtade realityserien som kommer ge oss fortsatta inblickar i familjens glamourösa liv. Nu har seriens första trailer släppts – och vi kan redan gissa några saker som den nya serien kommer handla om.

Foto: Disney+

Realityserien “Keeping Up with the Kardashians” gick i graven förra året – efter hela fjorton år och tjugo säsonger – men tack vare den nya serien “The Kardashians” behöver vi inte gå miste om inblickar i den berömda familjens liv.

Kommer få se Kourtneys förlovningsfest

Under tisdagen släpptes trailern för den nya serien och efter att ha sett den kan vi dra flera slutsatser om vad “The Kardashians” kommer bjuda på.

För det första så verkar det som att Kourtney Kardashian och Travis Bakers förlovning, inklusive deras förlovningsfest, kommer figurera en hel del i serien. Även om många redan hade gissat detta så är det ändå intressant, eftersom det är allmänt känt att Kourtney inte älskade att vara med i “Keeping Up with the Kardashians”.

Kim Kardashians nya pojkvän Pete Davidson är inte med i trailern, vilket nog kommer som en besvikelse för vissa. Det finns dock en förhoppning om att han kommer vara med i serien trots allt, då trailern innehåller glimtar från Kims resa till New York för sin medverkan i “Saturday Night live” – programmet där hon och Davidson gjorde en sketch tillsammans i oktober i fjol.

Kylie Jenner figurerar inte särskilt mycket i trailern och frågan är hur mycket hon kommer vara med i serien. Hon har nämligen hållit en låg profil sedan hennes pojkvän Travis Scotts numera ökända Astro World-konsert i november förra året.

“The Kardashians” börjar sändas på Disney plus den 14 april.”

https://youtu.be/CvEzCkdgnWk

Källa: Cosmopolitan

KÖP
Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!