Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

The Kardashians – Familjen återförenas i ny realityserie – se teasern här

Nu släpps en liten teaser till familjen Kardashians nya tv-program. I programmet kommer vi återigen att få följa den mediala familjen som generöst delar med sig av sina liv framför kameran!

Foto: Instagram @krisjenner

Efter att Keeping up with the Kardashians la ner efter tjugo hela säsonger återuppstår nu familjen i en ny tv-serie. Det är dags för familjen att synas framför kamerorna igen och i den korta teaser som släppts avslöjas att programmet kommer att gå under namnet “The Kardashians.” I teasern önskar familjemedlemmarna gott nytt år i kör.

Enligt Kris Jenner kommer den nya serien att visa hur familjen utvecklas som familj. De kommer fortsätta vara sig själva och vara känslomässigt engagerade i programmet, och hon lovar också att de kommer vara rejält snygga hela bunten. Det är fortfarande inte officiellt när programmet kommer att ha premiär, men Hulu som producerar tv-serien har sagt att det är på gång.

Foto: Instagram @krisjenner

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!