Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

The Kardashians – nya serien har premiär på Disney+ i april

När “Keeping Up With The Kardashians” gick i graven förra året var det slutet på en era. Men vi behöver inte oroa oss för att missa något ur Kardashian/Jenner-familjens liv – den fjortonde april kommer vi nämligen åter få se dem i rutan.

Foto: Disney+

I juni 2021, efter fjorton år och tjugo säsonger, sändes det sista avsnittet av realityserien “Keeping Up With The Kardashians”. Men även om familjen meddelade slutet på serien med “tunga hjärtan” innebar det inte slutet på program med Kardashian/Jenner-familjen: Istället kan vi nu se fram emot den nya serien, “The Kardashians”, som har sin premiär på Disney Plus den 14:e april.

Ett nytt kapitel

Den nya serien kommer att handla om det “nya, spännande kapitlet” i Kardashian-klanens liv och precis som förut kommer vi få följa Kris Jenner och hennes döttrar Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Khloe Kardashian, Kendall Jenner och Kylie Jenner.

Foto: Disney+

“The Kardashians” började spelas in i september förra året och den som har hängt med vet att en hel del har hänt sedan dess: Kim Kardashian har varit mitt uppe i separationen från Kanye West, Kourtney Kardashian har förlovat sig med Travis Barker, och Kylie Jenner offentliggjorde sin andra graviditet.

Med andra ord kan vi förvänta oss minst lika mycket drama som i “Keeping up with the Kardashians” – om inte mer.

Spana in teasern för den nya serien “The Kardashians” här!

KÖP
Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!