Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

The OC-reunion? California, here we come (again)!

The O.C! Reunion! OMG! (Vi hoppas på det i alla fall.)

Foto Snap Stills/REX/Shutterstock

Det har gått över tio år (say what?!) sedan sista avsnittet av tv-serien The O.C sändes och vi sa hejdå till Ryan, Seth och Summer och hela gänget. Och hur mycket har vi inte hoppats och drömt och hoppats lite till om en OC-reunion? I en ny intervju med E!News avslöjar Rachel Bilson, aka Summer Roberts, att hon är öppen för idén. ”Jag är alltid öppen för saker”, säger Bilson. ”Jag vet inte hur det skulle vara med äldre karaktärer. Vi åkte skateboard vid piren; jag vet vad de skulle göra nu som 30-åringar. Men det vore kul att se alla igen”. På frågan om vad hennes karaktär Summer skulle ha för sig nu svarar hon att hon inte ens kommer ihåg vad Summer gjorde i sista avsnittet, men säger ”Jag är säker på att hon har barn med Seth”, och ”Jag vet inte! Hon är på stranden”.

Bilson säger också att hon tycker att det är kul att så många älskade serien, och att hon “fortfarande är väldigt tacksam för att jag fick vara en del av det”. Gänget har ingen kontakt längre, men skaparen av serien, Josh Schwartz, träffar Bilson dock ofta då han är gift med hennes bästa vän.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!