Nöje

Här chockar The Weeknd alla med sitt nya utseende

Vid det här laget är de flesta av oss säkra på hur The Weeknd ser ut. Därför tappar många hakan när han visar upp ett minst sagt annorlunda – om än tillfälligt – utseende i sin senaste video.

Foto: @theweeknd

Redan i slutet av förra året förvånade artisten The Weeknd många när han framträdde på American Music Awards med bandage i hela ansiktet, som han bar såväl under sitt uppträdande som när han tog emot sina AMA-priser för bästa album, bästa manliga artist och bästa låt inom genren Soul/R&B.

Nu i veckan släppte han musikvideon till låten Save your tears – och visar upp ett minst sagt förändrat utseende:

Men den som oroar sig för att han ska ha opererat hela ansiktet kan vara lugn – den förändrade ansiktsformen är i själva verket skapad av Mike Marino på specialeffekt-företaget Prosthetic Renaissance, skriver Extra TV.

Som The Cut skriver så liknar hans utseende i videon, med bland annat stora kindimplantat, ett utseende som The Cut beskriver som “slarvig ansiktskirurgi” som societetslejon i miljardärsklassen ägnar sig åt. The Cut tolkar det som att the Weeknd fortsätter att spela en karaktär som föddes samtidigt som hans senaste album After Hours, en karaktär som de menar är en mystisk artist-persona med död blick som illustrerar skador och problem som kan uppstå med överflöd.

 Vi kan bara hålla med – kanske är det en kommentar till de ingrepp och ideal som blir allt vanligare, både i Hollywood och bland oss “vanliga”?

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!