Nöje

Theo Wahlgren, 16, nära att delta i Masked Singer: “Det var nu eller aldrig”

Theo Wahlgren var nära att medverka i den pågående säsongen av Masked Singer, det skriver Aftonbladet. “Jag blev så förvånad. Här har vi en kille som inte gillar att stå på scenen”, säger Pernilla Wahlgren.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld på Kanal 5 framkom det att Theo Wahlgren, 16, hade kunnat bli en av deltagarna i det populära programmet Masked Singer på TV4.

“Det var nu eller aldrig”

I avsnittet berättar Benjamin Ingrosso att Theo blev tillfrågad om att vara med i programmet, där mamma Pernilla sitter i juryn.

Benjamin avslöjar också att TV4:s representant försökte göra förslaget mer attraktivt genom att lova att Theo skulle få sjunga vad han ville, eller till och med rappa. Det som ska ha fått Theo att tacka ja ska dock ha varit gaget – en summa som inte avslöjas i programmet.

Men allt föll när Theo tio minuter senare fick ett samtal där han meddelades att någon annan hade fått hans plats. Enligt Benjamin ska personen sedan ha sagt att Theo “jättegärna” fick vara med nästa år – men då blev det nej:

“Och han [Theo] bara: ‘Nej, det var nu eller aldrig. Tack ändå, hej hej'”.

Pernilla Wahlgren reagerade med förvåning på att Theo nästan ställde upp:

“Jag blev så förvånad. Här har vi en kille som inte gillar att stå på scenen, säger hon.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!