Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Therese Lindgren avslöjar – så mycket tjänar hon som influencer

Therese Lindren, 34, har över en miljon prenumeranter på youtube. I en frågestund på Instagram fick hon frågan om vad hon tjänar, och efter att ha tvekat en stund avslöjade hon hur mycket det rör sig om.

Foto: Instagram @therese

Som en av våra absolut största influencers kan man misstänka att Therese har en lön en bit över genomsnittet. På hennes kanaler kan följarna hänga med på allt från utmaningar till sminktips. Therese har även pratat väldigt öppet och ärligt om psykisk ohälsa och ångest.

Frågor om pengar kan provocera

Under en frågestund på Instagram fick hon frågor om hennes inkomst och hon svarade först att hon var lite tveksam till att svara. Hon menade att frågor om pengar kan provocera. Hon valde dock till sist att svara ärligt och berättade att hennes bolag omsatte 19,3 miljoner kronor förra året. Hon skriver att hon brukar plocka ut mellan 6-800 000 kronor. Slår man ut det på ett helt år betyder det att Therese har en månadslön på mellan 50- och 66 000 kronor.

Foto: Instagram @therese

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!