Nöje

Thomas Hayes flörtiga meddelande till Zara Larsson: “Här är favorittdrittsekken din”

I en intervju med norska VG berättar Sveriges popdrottning Zara Larsson att hon älskar Skam och gärna hade varit med i serien. Hon får också ett flörtigt meddelande från en av skådespelarna. 

Foto: NRK/Skam & Scanpix
Källa: VG

Nyligen släppte Zara Larsson albumet “So Good” och har sedan dess gjort flera hyllade framträdanden. När hon intervjuas av norska VG får vi veta att hon älskar Skam och att hennes favoritsäsong är den tredje. Inför nästa säsong av Skam hoppas hon att Sana är huvudpersonen.

– Allt hon säger är “yeeeah” spot on! säger Zara Larsson till VG.

Precis som vi på Metro Mode tycker hon extra mycket om Ulrikke Falch, som spelar Vilde i serien.

– Skam är ju ett av de populäraste programmen i Skandinavien och om hon då har folk som ser upp till henne, tycker att hon är cool, jag tycker att hon är svincool, och vill prata om viktiga frågor så tycker jag att det bara är positivt.

Mitt i intervjun får hon ett videomeddelande från Thomas Hayes, som spelar William i Skam. Han börjar med att hälsa från “favorittdrittsekken din” och säger att han tycker att det är roligt att hennes nya album är ute. Sedan får Zara Larsson frågan om hon skulle kunna dejta “William”.

– Jag hade nog inte gillat Williams attityd, precis som Noora. Men sen så är det väl just den grejen att det blir någon slags spänning mellan dem som bara leder till någon slags kärlek, svarar hon.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!